Prijzen en fotoshoots

 

Puur!Portret is een fotoshoot op een door jou gekozen locatie. Juist omdat de omgeving zo vertrouwd is zal de fotoshoot lekker ontspannen verlopen en kom je op je mooist op de foto. Doe comfortabele, mooie kleding aan. De enige beperkingen zijn heftige prints, ruitjes of kleine streepjes. Dat kan een onrustig beeld geven. Uni-kleuren doen het vaak het beste op de foto.

Puur!Portret €150,- per uur:
Uit de shoot worden 20 foto’s geselecteerd.
Inclusief €25,- nabestel tegoed en je ontvangt de foto’s in klein formaat met logo voor gebruik op het internet. (niet geschikt voor afdrukken)

Puur!Poot €95,-:
Jouw huisdier op zijn mooist op de foto! De shoot duurt ongeveer 30 minuten. Uit de shoot worden 15 foto’s geselecteerd.
Inclusief €25,- nabestel tegoed en je ontvangt de foto’s in klein formaat met logo voor gebruik op het internet. (niet geschikt voor afdrukken)

Puur!ProfielShoot €40,-
Twitter, Hyves, Facebook, LinkedIn, maar ook datingsites, bijna iedereen heeft tegenwoordig wel ergens een profiel. En bij een profiel hoort een foto. Wil jij het nu eens goed aanpakken en jezelf mooi presenteren? Kom dan naar de Puur!ProfielShoot. Dit is een een minishoot waaruit uiteindelijk een stuk of 5 foto’s geselecteerd worden en die ontvang je digitaal in volformaat en webformaat. Zo kun je ze gebruiken voor allerlei social media, maar ook voor drukwerk of een leuke afdruk voor familie en geliefden.
Deze shoot vindt plaats bij mij in de buurt.

Ik kan natuurlijk ook op een door jou gekozen locatie. Regel 5 tot 10 vrienden en vriendinnen en jouw shoot is gratis. Ook deze shoot kost €40,- per persoon. Leuk voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje.