Puur!ProfielShoot en zakelijk portret.

Facebook, LinkedIn, Twitter, maar ook voor jouw eigen website, het is tegenwoordig erg belangrijk dat je je zelf goed presenteert en men ziet graag met wie met te maken heeft. Een goed zakelijk portret komt professioneel over. De tijd dat je een vakantiekiekje kunt gebruiken als zakelijk portret is voorbij.
Het internet tijdperk is ontzettend snel en men beoordeeld websites in een mum van tijd. Een goed zakelijk portret is een mooie aanvulling op alle mogelijke manieren waarop je je presenteert.
Wil jij het nu eens goed aanpakken en jezelf mooi presenteren? Laat dan een goede foto maken tijdens een profiel shoot of een zakelijk portret shoot.
Voorbeelden van mijn portretten: Portfolio portret

De profiel shoot is een een minishoot van ongeveer een 20 minuten. Vooral gefocust op de zogenaamde headshots oftewel hoofd/schouder foto’s die goed presenteren als profielfoto op socialmedia sites.
Deze shoot 1 op 1 vindt plaats bij mij in de buurt. (+/- 15 km rondom Opeinde)

Ik kan natuurlijk ook op een door jou gekozen locatie. Regel 5 tot 10 vrienden en vriendinnen, collega’s, ook voor netwerkclubs etc en jouw shoot is gratis.

Puur!Profiel shoot €60- ex btw.
Uit de shoot worden 5 foto’s geselecteerd. Je ontvangt deze foto’s in webformaat voorzien van logo, geschikt voor webgebruik. en groot formaat zonder logo (originele verhoudingen en vierkant, kleur en zwart wit). Zo kun je ze gebruiken voor allerlei social media websites, maar ook voor drukwerk.
Inclusief digitale bestanden.

Wil je een uitgebreidere shoot? Kies dan voor de Zakelijk Portret shoot.
Dit is een 1 op 1 shoot van ongeveer een uur a anderhalf uur. We maken headshots tot ten voeten uit. Op een lokatie naar keuze. je kunt jezelf tijdens deze shoot heel goed profileren met jouw beroep. Denk aan een chef in de keuken, bouwkundige op een bouwplaats met bouwtekeningen en zo voorts. de mogelijkheden zijn oneindig, wees creatief. Mij is niet gauw iets te gek en denk graag mee om het mooiste resultaat te bereiken.

Puur!ZakelijkPortret shoot €275- ex btw ongeveer 2 uur
Uit de shoot worden 25 foto’s geselecteerd.
Inclusief digitale bestanden.

Wil je je hele bedrijf mooi presenteren? Dat kan uiteraard ook, bekijk mijn portfolio bedrijven
En vraag een offerte aan voor een combinatie van een zakelijk portret shoot en een bedrijfspresentatie

Reis- en verzendkosten vind je op de algemene fotoshoot pagina