Puur!Verliefd, Verloofd, Getrouwd

De eerste keer maken we een afspraak en bespreken we wat jullie wensen zijn en de globale dagindeling. Zien jullie het zitten om mij als fotografe te kiezen, dan nemen jullie een optie op jullie datum.

Als jullie het leuk vinden kunnen we die dag ook een Puur!Verliefd shoot houden. Een shoot met jullie liefde als middelpunt. De foto’s kun je gebruiken voor de huwelijksaankondigingen e.d. Dit is een shoot op een door jullie gekozen lokatie.

Na het gesprek ontvangen jullie een offerte voor de bruidsreportage zoals eerder besproken, met de prijzen erbij. Gaan jullie hiermee akkoord, dan staat de datum vast en ben ik de fotograaf op jullie mooiste dag.

De tweede afspraak zal in de maand voor jullie trouwen zijn. Dan bespreken we de details van de dag en kunnen we samen de verschillende lokaties bezoeken. Dit kan eventueel ook met jullie ceremoniemeester erbij.

De mooiste dag!
Op jullie trouwdag ben ik aanwezig op de momenten die we van te voren hebben afgesproken. De lokaties zijn mij dan inmiddels bekend en ik zal jullie dag op de gevoelige plaat vastleggen op een pure, natuurlijke manier.

Getrouwd!
Binnen 1 week na de bruiloft ontvangen jullie een stuk of 10 foto’s voor de eerste impressie. Na 3 weken zullen de foto’s klaar zijn en ontvangen jullie een link naar alle foto’s en eventueel een webshop waar de familie en vrienden hun foto’s kunnen nabestellen.
Mochten jullie hebben gekozen voor een mooi album, dan zal ik deze binnen 2 maanden na het huwelijk leveren.

Prijzen!

Puur!Verliefd shoot in combinatie met pakket A en B 225,- in combinatie met pakket C gratis (normaal 275,-) :
Met z’n tweeën op de foto, in de wolken van jullie voorgenomen huwelijk. Kies bijvoorbeeld een lokatie waar jullie mooie herinneringen aan hebben. Het duurt ongeveer 1 uur en uit de shoot zal een selectie van 25 foto’s worden geselecteerd. Deze ontvang je in hoge resolutie op CD. En kun je bijvoorbeeld gebruiken voor de uitnodigingen

De Mooiste Dag!

  • Pakket A: Ik ben aanwezig bij het aankleden, het gemeentehuis/kerk, en we maken een reportage  750,- (c.a 4 uur) Inclusief jullie mooiste foto’s in hoge resolutie op CD
  • Pakket B: Wil je ook dat ik aanwezig ben bijvoorbeeld bij de receptie en aansnijden van de taart? 950,- (c.a 6 uur) Inclusief jullie mooiste foto’s in hoge resolutie op CD
  • Pakket C: Wil je dat ik aanwezig ben van het allereerste begin tot aan het moment dat jullie vertrekken, totaalprijs € 1450,- (8 uur of meer) Inclusief jullie mooiste foto’s in hoge resolutie op CD. Hierbij krijg je ook vooraf een Puur!Verliefd Shoot ter waarde van € 275,-
  • Een webshop voor familie en vrienden is gratis. Je stuurt de link door naar iedereen die je de foto’s wilt laten zien. Dit kan met en zonder wachtwoord.

Reis- en verzendkosten vind je op de algemene fotoshoot pagina.